Glasräcken Karlstad

Nordisk Serviceteknik AB – glasräcken Karlstad

Arbete med fokus på Kvalitet Hållbarhet Nöjda kunder

Befinner du dig i Karlstad och funderar på att skaffa en luftvärmepump, i så fall har du kommit rätt! Välkommen till Nordisk Serviceteknik AB, din pålitliga partner för högkvalitativa lösningar inom service, montage och försäljning av produkter. Med vår expertis och dedikation strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och göra ditt projekt till verklighet.

Vår ambition är att leverera högkvalitativt arbete för att uppnå helt nöjda kunder. Kontakta oss för en offert för ditt arbete!

Glasräcken Karlstad

VILKA vi är

Nordisk Serviceteknik AB är baserade i Filipstad och Karlstad men vi står redo att reda i hela Norden för att möta dina behov. Vår dedikation är att leverera professionell service och högkvalitativa produkter till alla våra kunder. Vår erfarna personal och vårt engagemang för kvalitet gör oss till det självklara valet för dina behov.

Vad vi gör

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster och produkter för både företag och privatpersoner. Från glastjänster och uthyrning av utrustning till montering av värmepumpar och traverser, strävar vi alltid efter att leverera pålitliga och kostnadseffektiva lösningar som möter våra kunders unika behov.

Våra tjänster

På Nordisk Serviceteknik AB är vi stolta över att erbjuda kvalitativa arbeten på ett effektivt och professionellt sätt. Med vår erfarna personal och vårt fokus på detaljer kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta standard, varje gång.

Nordisk Serviceteknik AB

Hantverkaregatan 23, 654 60 Karlstad
072-204 84 22
Glasräcken Karlstad